A szőlőoltványok meghatározó részét a megrendelő által kért alany-nemes-klón kombinációban állítjuk elő. Ilyen irányú igény esetén célszerű a megrendelést az oltás kezdete előtt, vagyis DECEMBER-JANUÁR hónapban leadni. 

Szőlőiskolánkat a NÉBIH (volt OMMI) és a Megyei Növényvédelmi hatóság folyamatosan ellenőrzi, így növényi útlevéllel és származási igazolvánnyal ellátott, ültetésre előkészített (paraffinozott) szőlőoltványokat adunk át megrendelőinknek.

Megrendeléseket kizárólag írásban, elsősorban e-mailen fogadunk el és csak a visszaigazolt megrendeléseket tudjuk teljesíteni, előre egyeztetett időpontban, személyes átvétellel. CÉGÜNK POSTAI UTÁNKÜLDÉST NEM VÁLLAL!

2023. tavaszi szezon lezárult, a 2024. tavaszán várható szabad készletekről e-mailen tudunk információval szolgálni. Kérjük, hogy az e-mailekben minden esetben írják meg, hogy milyen mennyiségben keresik az adott szőlőoltványt, mert csak ez alapján tudunk válaszolni.

Előjegyzéseket, megrendeléseket az info@somogyioltvany.hu e-mailre küldött megkeresés alapján veszünk fel.

Kínálatunkról ELSŐSORBAN E-MAILEN tudunk felvilágosítást adni, minden megkeresésre válaszolunk rövid időn belül!

Tekintettel arra, hogy az oltványiskola őszi felszedése és osztályozása egy több hetes és időjárásnak is kitett folyamat (sok esetben csak november vége/december elejére végzünk az osztályozással), ezért az őszi szezonban pótlási mennyiséget és kisebb tételű rendeléseket nem tudunk kiszolgálni. Megrendelés esetén nyilvántartásba vesszük a kért tételeket és a tavaszi elszállításig hűtőházban díjmentesen tároljuk.

CSEMEGE SZŐLŐOLTVÁNYOKKAL CÉGÜNK NEM FOGLALKOZIK!