A szőlőoltványok meghatározó részét a megrendelő által kért alany-nemes-klón kombinációban állítjuk elő. Ilyen irányú igény esetén célszerű a megrendelést az oltás kezdete előtt, vagyis DECEMBER-JANUÁR hónapban leadni. 

Szőlőiskolánkat és ültetvényeinket a NÉBIH MGEI Kertészeti Szaporítóanyag Felügyeleti Osztálya, a Baranya Vármegyei Kormányhivatal Vetőmag- és Szaporítóanyag Felügyeleti Osztálya, valamint a Baranya és Békés Vármegyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztálya folyamatosan ellenőrzi, így növényi útlevéllel és származási igazolvánnyal ellátott, ültetésre előkészített (paraffinozott), ellenőrzött szőlőoltványokat adunk át megrendelőinknek. Alany és nemes ültetvényeinkről évente több alkalommal mintegy 5-600 hatósági levélmintavételezés is történik, melyet a NÉBIH velencei laboratóriumában vizsgálnak be vírusokra, FD károsítóra, valmint Xylella fastidiosa károsítóra.

Megrendeléseket kizárólag írásban, elsősorban e-mailen fogadunk el és csak a visszaigazolt megrendeléseket tudjuk teljesíteni, előre egyeztetett időpontban, személyes átvétellel. CÉGÜNK POSTAI UTÁNKÜLDÉST NEM VÁLLAL!

A 2024. tavaszán várható szabad készletekről e-mailen tudunk információval szolgálni. Kérjük, hogy az e-mailekben minden esetben írják meg, hogy milyen mennyiségben keresik az adott szőlőoltványt, mert csak ez alapján tudunk válaszolni.

Előjegyzéseket, megrendeléseket az info@somogyioltvany.hu e-mailre küldött megkeresés alapján veszünk fel.

Kínálatunkról ELSŐSORBAN E-MAILEN tudunk felvilágosítást adni, minden megkeresésre válaszolunk rövid időn belül!

Tekintettel arra, hogy az oltványiskola őszi felszedése és osztályozása egy több hetes és időjárásnak is kitett folyamat (sok esetben csak november vége/december elejére végzünk az osztályozással), ezért az őszi szezonban pótlási mennyiséget és kisebb tételű rendeléseket nem tudunk kiszolgálni. Megrendelés esetén nyilvántartásba vesszük a kért tételeket és a tavaszi elszállításig hűtőházban díjmentesen tároljuk.

CSEMEGE SZŐLŐOLTVÁNYOKKAL CÉGÜNK NEM FOGLALKOZIK!