A szőlőoltványok meghatározó részét a megrendelő által kért alany-nemes-klón kombinációban állítjuk elő. Ilyen irányú igény esetén célszerű a megrendelést az oltás kezdete előtt, vagyis DECEMBER-JANUÁR hónapban leadni. 

Szőlőiskolánkat a NÉBIH (volt OMMI) és a Megyei Növényvédelmi hatóság folyamatosan ellenőrzi, így növényi útlevéllel és származási igazolvánnyal ellátott, ültetésre előkészített (paraffinozott) szőlőoltványokat adunk át megrendelőinknek.

Megrendeléseket kizárólag írásban, elsősorban e-mailen fogadunk el és csak a visszaigazolt megrendeléseket tudjuk teljesíteni, előre egyeztetett időpontban, személyes átvétellel. CÉGÜNK POSTAI UTÁNKÜLDÉST NEM VÁLLAL!
 

Előjegyzéseket, megrendeléseket az info@somogyioltvany.hu e-mailre küldött megkeresés alapján veszünk fel.

A 2021. tavaszi szabad készletű szőlőoltvány kínálatunkról ELSŐSORBAN E-MAILEN tudunk felvilágosítást adni, minden megkeresésre válaszolunk rövid időn belül!

CSEMEGE SZŐLŐOLTVÁNYOKAT NEM ÁRULUNK!

 

TÁJÉKOZTATÁS AZ OLTVÁNYOK ÁTVÉTELÉRŐL A JÁRVÁNY IDEJE ALATT:

A NEDÜ KFT. elkötelezett abban, hogy a koronavírus fertőzés kapcsán megtegye azon intézkedéseket, melyekkel csökkenthető a járvány terjedése.

A telephelyünkön az oltványkiadás előre egyeztetett időpontban történik. Amennyiben telephelyünkről szállítja el az oltványokat, kérjük az alábbiak szerint járjon el:

Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontot szíveskedjenek betartani!

A üzem teljes területén szíveskedjenek maszkot és kesztyűt viselni!

Kerüljék a kézfogást és a testi érintkezést kollégáinkkal és legalább 2 méteres távolságot tartsanak!

Lehetőleg egyedül, kísérő nélkül érkezzenek, vagy csak 1 személy vegye át az oltványokat!

Elsősorban az átutalásos fizetési módot preferáljuk,  ha mégis ragaszkodnak a készpénzes fizetéshez, akkor pontos összeggel érkezzenek!

Átutalás esetén a számlázási adatokat előre kérjük egyeztetni!

Előre is köszönjük együttműködésüket!

Vigyázzunk egymásra!!